Synaptics купує бізнес Broadcom з випуску бездротових рішень для інтернету речей за $250 млн

Компанія Synaptics оголосила про придбання підрозділу Broadcom, що займається створенням бездротових рішень для пристроїв інтернету речей. Завдяки цій угоді Synaptics придбає «певні права» на Wi-Fi, Bluetooth і GPS продукти для ринку IoT, а також на продукти, що знаходяться на етапі розробки. Крім того, до нового власника перейдуть і ділові відносини з партнерами. Загальна сума операції складе $250 млн. Оплачувати покупку планується виключно грошовими коштами.

Компанія Broadcom відома як постачальник різних бездротових пристроїв, включаючи контролери та чипсети для Wi-Fi, Bluetooth та інших бездротових з’єднань. Такі продукти зустрічаються в широкому переліку пристроїв – від комп’ютерів і смартфонів до ігрових приставок і маршрутизаторів. У даній угоді фігурує лише підрозділ, який займається створенням рішення для сфери інтернету речей.

Читайте также:   Володимир Гройсман обіцяє збільшити мінімальні зарплати в Україні мінімум до 300 доларів

Крім наявних і майбутніх продуктів, Synaptics також отримує команду технічної підтримки в складі 60 осіб, а також обмежену ексклюзивність протягом 3 років. Передбачається, що завдяки цій угоді компанія зможе значно розширити портфель своїх продуктів і поліпшити вертикальну інтеграцію, оскільки тепер велика частина апаратних рішень для сфери інтернету речей буде заснована на власній інтелектуальній власності.

Повністю завершити операцію планується в першому кварталі 2021 року.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *