Рентгенівський знімок показав, як працює кнопка камери в чохлі Smart Battery Case для iPhone

Минулого тижня Apple представила свою лінійку чохлів Smart Battery Case для iPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max. І в цьому році в чохлах з’явилося нововведення – фізична кнопка для камери. Як працює нова кнопка, було загадкою, оскільки в самих iPhone 11 немає кнопки, призначеної виключно для спуску затвора камери. Але завдяки рентгенівським знімкам від iFixit та Creative Electron можна дізнатися більше про роботу механізму кнопки.

При уважному погляді на верхнє зображення можна побачити два тонких ланцюги, що йдуть вниз від кнопки до батареї. Потім вони повертають направо до плати, яка підключається до порту Lightning. Він служить для обміну даними між смартфоном і чохлом. Імовірно, коли користувач натискає кнопку, через ці схеми передається команда на відкриття програми камери на iPhone.

Читайте также:   У цьому році Apple продасть двомільярдний iPhone

На підставі цих рентгенівських знімків Smart Battery Case можна зробити висновок, що на даний момент виключається можливість використання кнопки камери в чохлах Apple без батареї, оскільки в них немає вбудованих плат, які можна було б використовувати для передачі повідомлення від кнопки спуску затвору.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *