McDonald’s спробує автоматизувати прийом замовлень в «МакДрайв» за допомогою технології розпізнавання мови

McDonald’s оголосила про покупку стартапу Apprente, який спеціалізується на розробці технологій розпізнавання мовлення для підприємств. Сума угоди не розкривається. Команда Apprente стане частиною нового підрозділу McDonald’s – Tech Labs.

Як повідомляється, на перших порах McDonald’s задіє напрацювання Apprente в «МакДрайв» – робот буде приймати замовлення і передавати їх на кухню. Система вже тестується в декількох ресторанах мережі в Чикаго під наглядом співробітників-людей, додає Bloomberg. Передбачається, що вона дозволить прискорити обробку замовлень, а також зменшити кількість помилок при їх складанні.

Надалі, якщо новація себе виправдає, її впровадять у всіх ресторанах мережі в США, а також адаптують для використання в кіосках самообслуговування і у мобільному додатку. Крім того, в більш віддаленому майбутньому алгоритми навчать працювати з різними акцентами англійської мови і почнуть впроваджувати їх в ресторанах, розташованих в інших англомовних країнах – перш за все, в Великобританії і Австралії. Після цього інженери McDonald’s візьмуться навчати роботизованого «співробітника» іншим мовам.

Читайте также:   Amazon показала проєкт нової штаб-квартири Helix

Наостанок зазначимо, що Apprente заснована в 2017 році в Каліфорнії. Штат компанії складає менше 20 людей. За словами розробників, їх технологія без труднощів інтерпретує розмовну мову і здатна зрозуміти, попросив клієнт гамбургер без цибулі або з додатковим соусом.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *