Ілон Маск: наступним «убивчим продуктом» Tesla стане Solar Roof

Ілон Маск заявив, що наступним «убивчим продуктом» компанії Tesla є сонячний дах Solar Roof, і що це стане «очевидним» в наступному році. Про це глава компанії розповів під час телеконференції, присвяченій результатам фінансової звітності Tesla за третій квартал 2020 року.

«Коли ви подивитеся на околиці в майбутньому, через десять років, чого ви хочете? Які продукти зроблять ваше життя кращим? Яке майбутнє ви хочете? І я думаю, що це майбутнє, в якому у нас будуть гарні дахи, що генерують енергію, які будуть міцними та еластичними і краще з усіх боків, ніж звичайний дах, і наповнені енергією, – це майбутнє, якого ми хочемо. Solar Roof – це вбивчий продукт. Це стане очевидним в наступному році».

Читайте также:   Що буде з розкладом МАУ

Ілон Маск додав, що компанія нарощує обсяги впровадження сонячного даху. У третьому кварталі загальна кількість розгортання сонячних панелей збільшилася більш ніж у 2 рази в порівнянні з попереднім кварталом і досягла показника 57 МВт, а впровадження Solar Roof збільшилося майже в 3 рази. Разом з тим, на думку Маска, значущість продукту буде повністю визнана тільки в наступному році.

Також повідомляється, що Tesla, схоже, прискорює набір співробітників, щоб впоратися з розширеним об’ємом установок сонячної черепиці. В тому числі ймовірно, компанія готова вийти на ринок Канади, починаючи з Онтаріо.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *