Google Arts & Culture віртуально покажуть Версальський палац (відео)

Google Arts & Culture спільно з Версальським палацом запускають проект Versailles: The Palace is Yours, який включає 3D скани архітектури палацу у високій роздільній здатності, шедеври мистецтва та артефакти. Познайомитися з ними можна буде через сайт і додаток Google Arts & Culture (можна безкоштовно завантажити в Google Play і App Store), а також через програму VersaillesVR для Oculus і HTC Vive.

Версальський палац містить велику кількість шедеврів мистецтва і артефактів, які ніколи не покидають його меж через свою крихкість. Більш того, вимоги до гарантування безпеки не дозволяють відвідувачам близько підійти до них і розглянути всі деталі. Спільний проект з Google Arts & Culture дозволяє всім охочим познайомитися з архітектурою палацу, розглянути понад 100 картин, скульптур і предметів мистецтва. А також цілі приміщення, наприклад Дзеркальний зал і Спальню короля.

Читайте также:   Вчені: Афірмації не допомагають стати щасливішими та багатшими

Проект Versailles: The Palace is Yours також включає віртуальні тури як всередині палацу, так і за його межами. Команді Google Arts & Culture довелося виконати велику роботу, щоб відзняти 130 000 фотографій, покривши 7 000 м2 всередині (36 000 м2 якщо враховувати стіни і стелі), а також 500 000 м2 навколо палацу, включаючи знамениті сади та парк Версаля.

Всього ж в рамках Versailles: The Palace is Yours користувачам доступно 18 виставок, зібраних кураторами Версаля, 18 об’єктів в 3D, 6 своїх підшефних турів в сервісі 3D Poly, 6 картин в ультрависокій роздільній здатності, 4 туру по картинах палацу і 4 туру в Street View по його території.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *