Філ Шиллер йде з поста головного маркетолога Apple, який він займав 23 роки, але залишається працювати в компанії

Одночасно з анонсом оновленого 27-дюймового iMac компанія Apple зробила ще одне важливе оголошення про зміни в керівному складі – старший віцепрезидент Apple з міжнародного маркетингу Філ Шиллер залишить свій пост, який він займав з 1997 року. При цьому свою кар’єру в Apple він почав ще на десять років раніше – в 1987 році.

Філ Шиллер, якому нещодавно виповнилося 60 років, продовжить працювати в Apple. Він залишиться керувати магазином App Store і заходами Apple Events, але вже в іншій посаді – як «друг Apple» (Apple Fellow). Також він стане почесним членом «Співдружності Apple» (Apple Fellowship). До цього«братерства», яке складається із співробітників компанії, входять люди, які зробили величезний внесок в її розвиток.

Читайте также:   Електростанція з вітряками, що літають

Конкретні причини звільнення не повідомляються, і сам Філ Шиллер їх не називає, використовуючи шаблонне формулювання про бажання проводити більше часу з сім’єю і займатися особистими проєктами. Але, швидше за все, тут і правда звичайний вихід на заслужений відпочинок.

«Я буду продовжувати працювати тут, але я також хочу присвятити більше часу в найближчі роки моїй сім’ї, друзям і декільком індивідуальним проєктам».

Філ Шиллер, колишній старший віцепрезидент Apple з міжнародного маркетингу

Рада директорів Apple вже знайшла і оголосила наступника – на посаді Філа Шиллера замінить свій топменеджер Грег Джосвіак. Він понад 20 років очолює відділ продуктового маркетингу Apple й останні чотири роки працював на посаді віцепрезидента з продуктового маркетингу компанії.

Читайте также:   Арпине Абраамян: Солнечные жалюзи SolarGaps — технология будущего, которая существует уже сегодня

Можна згадати, що за останній рік Apple втратила вже двох лідерів – в листопаді 2019 року компанію залишив відомий дизайнер Джоні Айв, який пропрацював на посаді головного дизайнера Apple замалим не 30 років.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *