Електромобіль Porsche Taycan розійшовся тиражем понад 10 тис. одиниць, з такими темпами до кінця року обсяг продажів може вирости до 25 тис

За даними видання InsideEV’s німці недавно перевершили першу круглу позначку в 10 тис. Примірників і сумарні продажі електрокара Porsche Taycan за три квартали поточного року становлять вже 10,944 штуки. За період з січня по вересень 2020 року німцям вдалося продати 191,543 автомобіля (на 5% менше, ніж роком раніше), таким чином частка електричного Taycan займає всього 5,7% від загального обсягу.

Електромобіль Porsche Taycan розійшовся тиражем більше 10 тис. штук, з такими темпами до кінця року обсяг продажів може вирости до 25 тис.

Втім, якщо брати до уваги тільки третій квартал, то частка проданих електромобілів (6464 штуки) становить вже 8,7% від загального обсягу. У підсумку в третьому кварталі німцям вдалося продати у два рази більше Porsche Taycan, ніж у другому кварталі та в чотири рази більше, ніж в першому. Якщо ця тенденція збережеться, то до кінця 2020 року компанія цілком може відсвяткувати позначку в 25 тис. примірників.

Читайте также:   Тesla реалізувала рекордну кількість автомобілів

Нагадаємо, що в серпні поточного року електромобіль Porsche Taycan став найбільш продаваною моделлю бренду в Європі з результатом майже 1200 штук – практично кожен четвертий Porsche, придбаний європейцями, був електричним. В Україні модель офіційно з’явилася тільки навесні цього року, причому місцеві шанувальники бренду відразу розкупили всю партію новинок за ціною від 2,64 млн грн.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1109

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *