Додаток «Дія» за чотири дні скачали понад 1 млн разів

64,6% завантажень довелося на Android

Минулого тижня довгоочікуваний мобільний додаток «Дія» («Держава в смартфоні») перейшов у стадію відкритого бета-тестування, ставши доступним усім охочим. І ось зараз загальна кількість установок на платформах Android і iOS перевищила 1 млн. Тобто, за чотири дні «Дію» в цілому завантажили понад 1 млн разів (а якщо точніше 1 047 403). Статистикою поділився міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Чи треба говорити, що число установок ≠ кількості активних користувачів. Власне кажучи, число успішних авторизацій через банки за ці чотири дні склало – 870 094. Для оцінки темпів, за підсумками перших двох днів доступності «Дії» установок і авторизацій було відповідно 800 тис. і 667 тис. Тобто, темпи знижуються. Водночас на поточний момент «Дія» утримує лідерство в категоріях найпопулярніших додатків як в Google Play, так і в App Store.

Читайте также:   Митниця продала за 78 тис. грн партію з 14 конфіскованих іPhone

На Android довелося удвічі більше завантажень, ніж на iOS – 646 141 (64,6%) проти 398 160 (35,4%).

За ці чотири дні було зафіксовано 869 964 запитів на отримання цифрової копії посвідчення водія (з них успішно виданих – 463 552) і 869 396 запитів на отримання цифрового техпаспорта (378 339).

«Дія» – це мобільний додаток, у якому в результаті планується об’єднати всі державні онлайн-сервіси. Перша версія ПЗ містить цифрові копії посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, які мають таку ж юридичну силу, як і звичайні паперові / пластикові документи.

На лютий планується запуск повного набору водія, включаючи електронні поліси ОСАГО, і електронні версії студентського квитка, а на березень – цифрових версій біометричного закордонного паспорта та ID-карти.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *