Amazon показала проєкт нової штаб-квартири Helix

Amazon збирається побудувати нову штаб-квартиру в Арлінгтоні, штат Вірджинія. Компанія представила дизайн будівлі й вона, безумовно, буде виділятися серед інших. Штаб-квартира являє собою закручену скляну вежу, покриту деревами, яка височить над лінією горизонту. Amazon називає будівлю «Helix» (спіраль), адже її форма штопора натхненна «природною красою подвійної спіралі».

Усередині Helix буде розташована велика кількість «альтернативних робочих просторів», якими зможуть користуватися співробітники Amazon. Відкрита частина будівлі складається з двох груп спіральних доріжок, засіяних місцевими рослинами. Цими доріжками можна піднятися наверх штаб-квартири. Повідомляється, що висота будівлі складе близько 100 метрів. Amazon заявила, що планує пропонувати громадські тури вихідними.

Кампус навколо Helix включатиме три 22-поверхових будинки, площу з зеленими насадженнями та різні майданчики для відпочинку. Також буде передбачено місце для магазинів, ресторанів і точок вуличної їжі. Паркування буде вміщати до 950 велосипедів.

Читайте также:   Xiaomi влаштувала масштабний розпродаж з нагоди потрапляння в Fortune Global 500

До слова, в Amazon є штаб-квартира в Сіетлі, виконана в формі величезних сфер. Всередині будівлі також є безліч рослин, а її фасад виконаний зі скла. Так що певна спадкоємність в дизайні штаб-квартир простежується. Втім, Helix є поки лише проєктом і Amazon спершу необхідно отримати дозвіл місцевої влади, перш ніж можна буде приступити до будівництва. На цей час схвалена перша черга штаб-квартири й зараз йде зведення пари 22-поверхових веж.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *