Зірки розповіли про вчинки заради кохання в День святого Валентина!

День всіх закоханих – самий чуттєвий день року! Його неможливо уявити без квітів, солодкого, ніжних слів і пристрасних зізнань. В цей прекрасний день ми вирішили поцікавитися у наших знаменитостей які шалені вчинки заради своєї любові вони здійснювали і які вчинки здійснювали заради них!

Співак і шоумен Дмитро Коляденко поділився відразу декількома своїми вчинками, заради любові! І розповів про святкову прем’єрі пісні “Ти моя половина!”

“Колись я спускався з неба з квітами в руках, викинув диван через вікно, подарував найдорожчий діамант в світі. Діма Коляденко готовий на все заради справжнього кохання! А взагалі День всіх закоханих – це відмінний привід показати своїй половинці щирість своїх почуттів! І я, як головний святий Валентин, в цьому році подарував всім своїм шанувальникам, моїм половинкам нову пісню “Ти моя половина”! Вона українською мовою! І я впевнений, що стане народною улюбленицею! Всіх зі святом, друзі! “

Співачка і Амбассадор відновлюваної енергії в світі, Руслана розповіла про те, що не дивлячись ні на які перешкоди вона щоранку готує коханому креативні сніданки!

“Я, незважаючи на свій неймовірно завантажений графік, роблю божевільні вчинки практично щоранку: я готую Саші сніданок, навіть якщо сама ще не лягала спати. Це я роблю вже 20 років безперервно. Сашко любить прокидатися і бачити такі сюрпризи. Божевілля у мене завжди вистачало! Я багато чого робила заради свого чоловіка. Впевнена, що я прикрасила його життя, як змогла, щоправда він стільки не просив! Він просив нічого такого не робити, але, прости, Сашко, так вже вийшло.)! “

Олександр Прохоров, артист балету D’Arts, учасник “Танців з зірками 2” розповів про своє знайомство і спілкування з дівчиною в соціальних мережах! Ви можете собі уявити? Молодий чоловік застрибнув у вагон поїзда, що рушив, так він хотів зустрітися з тією дівчиною!

“Є у мене дуже мила, зворушлива історія, просочена романтикою, з передчуттям на любовну інтригу!

Читайте также:   Відкриття 10-го ювілейного ОМКФ: зіркові гості та кращі образи червоної доріжки

Я познайомився з дівчиною в соціальних мережах, спілкування було дуже інтригуючим, милим, цікавим і, звичайно ж, романтичним! Ми подобалися один одному, довгими годинами спілкувались і не могли наговоритися. Але, так як дівчина була зі Львова, з особистою зустріччю все не складалося, через мої гастролі і її навчання. Але ми пообіцяли собі, що обов’язково зустрінемося в певну дату. Все чітко розпланували і були в передчутті. Але як то кажуть «ми припускаємо, а Бог має в своєму розпорядженні», доля вирішила все по іншому.

У дуже терміновому порядку батьки дівчини відправляли її вчитися за кордон. А я як раз був в дуже тривалому гастрольному турі. Зваживши всю ситуацію і прорахувавши дні я зрозумів, що між днем закінчення мого туру і її вильотом у нас є тільки доба на те, щоб довгоочікувана і така інтригуюча зустріч таки відбулася! Приїхавши на київський вокзал я почав шукати квиток на поїзд до Львова звичайно ж його не виявилося, і квитків на автобус теж. Але я не здавався і застрибнув у вагон останнього поїзда Київ – Львів. Мені вдалося розтопити серце провідниці і проїхати, так би мовити, «зайцем».

Це була дуже щира, тепла, романтична зустріч, ми цілий день гуляли і не могли насолодитися один одним!

Звичайно ми зрозуміли, що на відстані ми не зможемо бути разом, але до сих пір у нас з цією дівчиною дуже теплі і дружні стосунки!

І якби я тоді здався, то дуже шкодував би! “

Співачка і автор пісень Марина ODOЛЬСКАЯ надає перевагу гарненько продуманим сюрпризам, а не необдуманому божевіллю! І в цьому році таким сюрпризом став її новий сингл “Небо”!

“Моя мова любові – це подарунки. Я дуже люблю дарувати і отримувати їх! Тому найбільш романтичними вважаю подарунки, про які мрію я, або мій улюблений чоловік. Завжди готуюся заздалегідь і роблю неймовірні сюрпризи тим, кого люблю! Ось і зараз я довго готувалася, щоб подарувати шанувальникам свою нову пісню “Небо!”

Читайте также:   Apple TV+ зніме серіал про Коко Шанель та Крістіана Діора

Художниця в третьому поколінні, модель, дизайнер – Анна Гомонова поділилася зворушливою історією привітання від таємного шанувальника, який так і залишився невідомим!

“Складно знайти людину, якій не подобалися б романтичні вчинки або знаки уваги, особливо якщо це стосується першої закоханості. В художньому ліцеї, де я навчалася на відділенні живопису, частіше пояснювали відносини малюючи один одному малюночки з амурами і розбитими серцями. І ось одного разу, коли настав цей довгоочікуваний День Закоханих і все стали обмінюватися листівочками і поцілунками, мені прислали пару очікуваних валентинок і все. Прийшовши додому в засмучених почуттях я сіла за комп’ютер і занурилася в свої справи. Раптом я помітила дивний рух у вікні. Зверху почала опускатися величезна корзина з квітами, фруктами та безліччю милих пояснень моєї унікальності та неповторності. На жаль, автора такого романтичного вчинку я не знаю і сьогодні. Але теплу пам’ять про перший романтичний вчинок зберігаю дотепер!

Коли я подорослішала і зустріла свою другу половинку, щороку ми влаштовуємо один одному романтичні сюрпризи! В один із днів Святого Валентина, ми полетіли в Париж і провели незабутній вечір в одному з кращих ресторанів при свічках!”

Сергій Гладир, співак, фіналіст “Х-Фактор” розповів, що щороку намагається здивувати свою кохану!

“Цей день я завжди намагаюся зробити особливим для моєї коханої: з самого ранку я обов’язково дарую квіти і якийсь сюрприз, який обов’язково здивує її! І щороку в цей день ми вибираємо нове романтичне місце в Києві, щоб провести свято в романтичній обстановці. “

Композитор і співак Влад Дарвін одного разу покликав незнайомку на побачення!

“Якось в шостому класі я брав участь в шкільному конкурсі “Наречений року” і переміг! За іронією долі, в особистому житті у мене нічого особливо не складалося аж до 2-го курсу університету. Але зате потім все змінилося! І колись, в далекому 2011 я запросив на побачення незнайомку, як раз в цей день. Я майже нічого не знав про цю дівчину, але дуже давно хотів познайомитися!”

Читайте также:   Святослав Вакарчук розповів про взаємодію з українськими топ-чиновниками

Олександр Рибак, співак, артист і музикант влаштував для дівчини цілий день-квест, подарунком в якому став він з шикарними квітами і вечерю в зимовому саду!

“Одного разу я вирішив організувати для коханої день-квест! У різних частинах міста, в кафе, в парку, у знайомих я сховав різного роду загадки, і, для того, щоб дістатися до наступного місця, їй потрібно було їх розгадати. Це було дуже цікаво для нас обох! У фіналі квесту, її чекав подарунок: вечеря при свічках в дуже красивому зимовому саду і я з великим букетом троянд. Вона навіть розплакалася від щастя. Мені було дуже приємно її здивувати!”

А Ігор Кондратюк, продюсер і телеведучий більш прагматичний в цьому плані, але з часом, сім’я стала для нього на перше місце!

“Я вчився на фізичному факультеті, де хлопці, ну всі розуміють напевно, захоплені виключно навчанням. Крім книг нас цікавило, хіба що, культурне дозвілля. Ми співали під гітару, випускали стінгазети, організовували день факультету та інші свята. Я завжди розумів, що дівчата нікуди не подінуться – і мав рацію. Тому не пам’ятаю ні своїх перших побачень, ні перших подарованих квітів. Все таки я більше фізик, а не лірик, тому подібні речі в моїй голові взагалі не відкладаються. Навіть в періоди закоханості – навчання і робота залишалися для мене на першому місці. “Насамперед – літаки” – це про мене. Хоча, тепер для мене на першому місці виключно моя сім’я!”

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *