Вілл Сміт хоче зіграти чергового обраного в екранізації книжкової трилогії Brilliance/«Обдаровані»

Здається, Віллу Сміту подобається грати ролі обраних (можливо тому, що свого часу він відмовився зіграти Нео в Матриці) і тому після «Хенкока», «Яскравості» і «Загону самогубців» актор вирішив взяти участь в екранізації фантастичної трилогії Маркуса Сейко Brilliance/«Обдаровані».

За сюжетом книг, близько 1% людей на Землі народжуються з аномальними здібностями, включаючи надспостережливість, надчутливість, підвищена інтелектуальність і навіть відносна невидимість. Головний герой – агент ФБР Нік Купер (якого і збирається зіграти Вілл Сміт) здатний передбачати дії людей, спостерігаючи за їх поведінкою. Завдяки своїм можливостям він вельми успішно полює на терористів, але в певний момент його дар зраджує йому…

Перша книга серії Brilliance/«Обдаровані» була видана в 2013 році, потім вийшли A Better World/«Кращий Світ» (2014 року) і Written in Fire/«Вогненні письмена» (2016). Сценарій для фільмів напише Аківа Голдсман, який вже працював разом з Уіллом Смітом у картинах «Я, робот», «Я – легенда» і »Хенкок».

Читайте также:   На Одеському кінофестивалі представили серіал «Зломовчання» з Ксенією Мішиной

Про терміни виходу першої картини майбутньої трилогії Brilliance/«Обдаровані» поки нічого не відомо.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 879

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *