Співачка Граймс розшифрувала значення імені сина Ілона Маска

Малюка назвали X Æ A-12

Співачка Клер Буше (Граймс), яка напередодні народила спільного з мільярдером Ілона Маском сина, розшифрувала ім’я свого малюка. Хлопчика назвали X Æ A-12. Значення імені Буше написала в соцмережі Twitter.

За її словами, X – це “невідома змінна”. Æ – це, як заявила Граймс, її “ельфів варіант” абревіатури Ai – “любов і (або) штучний інтелект” (англійською воно звучить як Artificial intelligence). 4ÆM – так називається одна з пісень з останнього альбому Граймс.

Щодо A-12 Граймс пояснила, що це “данина поваги розробленому для ЦРУ США літаку-розвіднику Lockheed A-12”. Він знаходився в експлуатації з 1963 по 1968 рік і послужив основою для створення високошвидкісного висотного розвідника SR-17.

– Це наш улюблений літак. Ніякої зброї, ніяких оборонних пристосувань – тільки швидкість. Прекрасний в бою, але без будь-якого насильства, – написала співачка.

Граймс також додала, що буква A в імені позначає також “Архангел” – назва її улюбленої пісні. А число 12 – на честь 12-го знака китайського гороскопу, що позначає щура. Оскільки 2020 рік – рік металевого щура.

Нагадаємо, X Æ A-12 є первістком для 32-річної Граймс, але шостою дитиною для 48-річного Ілона. У Маска ще є п’ятеро дітей від першого шлюбу з Жюстін Вілсон. Вони одружилися у 2000 році, а через 8 років розлучилися, оскільки мільярдер почав зустрічатися з британською актрисою Талулою Райлі. Вони одружилися у 2010 році, через два роки розлучилися, а у 2013 році одружилися знову. У 2016 році шлюб остаточно розпався. Потім Маск близько року зустрічався з актрисою Емберд Херд. А її колишній чоловік Джонні Депп, заявив, що Херд почала зраджувати йому з Маском через місяць після весілля.

Маск зустрічається з Клер Буше з 2018 року. Про майбутню дитину стало відомо в січні 2020 року. Пара заявила, що їх дитина зможе вибрати собі стать і використовувати стосовно новонародженого будуть займенник “вони”.

Читайте также:   Біллі Айліш випустила книгу фотографій

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *