SpaceX і NASA відправлять Тома Круза в космос, щоб відзняти кадри для майбутнього фільму

Голлівудський актор Том Круз, що виділяється серед всіх інших, крім іншого, тим, що сам виконує складні трюки, готується вирушити в космос за допомогою SpaceX і NASA, щоб відзняти кадри для майбутнього фільму. Про це повідомляє видання Deadline з посиланням на власні джерела.

Як зазначає Deadline, це будуть перші живі зйомки в космосі – до цього моменту всі подібні сцени для художніх фільмів створювалися за допомогою комп’ютерної графіки.

Що це буде за фільм, поки неясно. Але це точно не нова «Місія нездійсненна», повідомляють джерела Deadline. Поки все перебуває на дуже ранній стадії і рішення про початок виробництва фільму не прийнято. Більш того, основноі виробничої студії у неназваного проекту поки теж немає. У той же час джерела підкреслили, що це не першоквітневий жарт.

На жаль, поки немає подробиць про те, коли саме Том Круз зможе відправиться в космос, і що це буде за місія. На 27 травня запланував перший експлуатаційний політ Crew Dragon з екіпажем в рамках місії Demo-2 до МКС. І це буде перший політ з території США після закриття програми Space Shuttle в 2011 році. Астронавти Роберт Бенкен і Дуглас Херлі пробудуть на орбіті мінімум місяць (максимально місія може тривати 119 днів).

Залишається додати, що Тому Крузу не звикати ризикувати на зйомках – під час зйомок попередніх частин «Місії» актор ламав ногу, падав з  вертольота, що знаходився у повітрі, висів на корпусі літака в момент зльоту і підіймався по прямовисній стіні вежі Бурдж-Халіфа.

 

Читайте также:   Маск висловив підтримку можливому кандидату в президенти США

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *