Презентація відео на трек “Believe” української співачки неопокоління Marie Smirnova

Презентація продюсерського проєкту Катерини Македонської-Бородіної, а саме молодої української артистки неопокоління Marie Smirnova, відбулася в ресторані Opera  22 липня 2020 року

 

Захід пройшов у форматі закритої коктейльної вечірки в кращих fashion традиціях.
Центральною фігурою події була, природно, молода співачка, модель, актриса і майбутня brand-face ряду українських компаній 16-річна Марія Смирнова.
Презентація була присвячена прем’єрі відеокліпу на перший сингл артистки “Belive”, а також капсульному концерту авторських пісень з елементами шоу.

Marie Smirnova – підопічна світської персони, автора, сценариста, режисера, музи і продюсера Катерини Македонської-Бородіної, яка і є організатором даного івенту, а організацію та координацію заходу забезпечила партнер і близький друг Македонської-Бородіної бізнеследі і співзасновниця event holding DreamWay Влада Барина.

Читайте также:   Українцям дозволили в'їзд до Болгарії, але з негативним тестом на коронавірус

З глибокою повагою до «карантинного» положення презентація відбулася з виконанням всіх необхідних обмежень.
«Творчість Marie Smirnova необхідно представити громадськості та світу для того, щоб надихати й підтримувати нас усіх в цей нелегкий період глобальних змін і нововведень. Її музика для кожного, особливо для таких самих прогресивних і молодих як вона. Завдяки публічній підтримці серйозних і дорослих людей, ми демонструємо віру в голос і силу Маші, а також майбутні покоління, які розвиваються нога в ногу з нею»- коментує продюсер Смирнової.

На заході були присутні сім’я і близькі люди артистки, друзі, а також партнери презентації й селебріті, які прийшли підтримати Марію своїм авторитетом.

Читайте также:   Красивые места съемок Игры Престолов ч.4

Перелік партнерів, які відгукнулися благословити проєкт Marie Smirnova на довгий і продуктивний шлях: event holding DreamWay, кінноспортивний клуб «Ескадрон», dental clinic “Granddent”, ювелірний дім ZARINA, україно-грузинський бренд MariGe і MGBoutique, нова компанія Христини Звєрєвої, PR агентства повного циклу HoReCa consulting, Mamedof Investment, благодійник і бізнесмен Роман Редько, beauty and style лейбл Kamiel і автосалон Good Cars, компанія Amillidius.

Медіапартнери: Kozyr Digital, журнал Financoff, Radio Feel.

Контактна інформація:
+380661598498
Instagram:
@kath_makedonsky_borodina
@ marie.smirnova

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *