Прем’єра! Діма Коляденко випустив кавер на легендарний хіт Ірини Білик — «ФАРБИ»! (АУДІО)

Відомий український співак і шоумен Діма Коляденко презентує кавер на легендарну пісню Ірини Білик — «Фарби»! Аранжувальником і саундпродюсером треку виступив модний музикант Томаш Лукач — LUKACHSOUND.

«У піснях Ірини є Життя, Енергія і Звучання! Я щасливий, що буду виконувати «Фарби». Це дуже містична пісня. Текст досі не втратив свого значення, а про музику я взагалі мовчу! Іра — геній! Вона вміє писати хіти. Я радився з нею щодо аранжувальника, і вона схвалила Томаша. Вийшла цукерочка! Я думаю, що людям сподобається легендарна пісня Ірини Білик у виконанні Діми Коляденко», — поділився Коляденко.

Слухати «Фарби» від Діми Коляденко

Кавер «Фарби» від Діми Коляденко — це нове дихання відомого і улюбленого хіта: сучасне звучання, містичні вібрації. За словами Коляденко, він давно хотів записати кавер на цю пісню, але Ірина Білик завжди йому відповідала, що не можна. Хоча Діма не раз зізнавався, що  пісня йому дуже сподобалась ще в ті часи, коли він працював зі співачкою в її колективі. Коляденко робив концертну постановку для танцівників на цю пісню в шоу Білик.

Читайте также:   Стережись хам: пасажирам пекінського метро будуть занижувати соціальний рейтинг за погану поведінку

«Цього року, взимку, ми з друзями відпочивали в Єгипті. І тоді я запропонував Ірі ідею — до її ювілею заспівати «Фарби», а інші артисти теж, щоб заспівали її хіти. Білик ця ідея дуже сподобалася! Уже свої версії каверів випустили Аліна Гросу, Ассія Ахат, Віталій Козловський. У Ірини Білик мільйон гарних пісень-хітів, але «Фарби» — моя улюблена! Тому я захотів заспівати саме цю пісню!» — розповів співак і шоумен про історію створення пісні «Фарби».

Обкладинка для пісні вийшла дуже екстравагантною, інтригуючою — оголений Коляденко йде на зустріч Білик. Фотограф — Trisha, дизайн обкладинки — Андрій Нісінець, Денис Дехтяренко.

Слухайте кавер «Фарби» Діми Коляденко на YouTube і всіх музичних платформах.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *