Положинський пішов з групи “Тартак”

Також музикант більше не буде виступати з “Був’є”

З 5 лютого Сашко Положинський більше не буде учасником легендарного українського гурту “Тартак”. Також музикант повідомив, що покинув колектив “Був’є”. Що стало причиною відходу Положинського – він говорити не став.

– Це важко і боляче, але як відчуваю, так поступаю й говорю. Спасибі за все хороше, за любов і підтримку! Ще раз прошу не турбувати мене питаннями, може коли сам зможу й захочу все пояснити. А поки так. Вибачте! П.С. Життя триває, нічого страшного для себе не планую, – написав музикант на своїй сторінці в “Фейсбуці”.

Цю шокуючу для багатьох звістку прокоментував колишній міністр культури України Євген Нищук.

Читайте также:   Меган Маркл та принц Гаррі хочуть продати свій будинок за 11 млн доларів

– Гурт “Тартак” – це ціла епоха. “Червона Рута” і “Рок Екзистенція”, “Рок Січ” і концерти “Барикади”, ще безліч виступів і фестивалів. Сотні тисяч захоплених людей, співають “Божевільні танці” і “Стільникове кохання”. Помаранчевий і євромайдан. Багато пройдено пліч-о-пліч, а ще більше ще попереду! Друг, чекаємо від тебе нових творчих знахідок! – написав він у “Фейсбуці”.

Українська музична група “Тартак” була заснована в 1996 році в Луцьку. На 2019 рік колектив випустив 10 альбомів. У 2014 році з’явився проект Сашка Положинського під назвою “Був’є”.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2338

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *