Олександр Рибак долучився до челенджу #bottlecapchallenge (ВІДЕО)

Олександр Рибак показав, що можна зробити смичком! (ВІДЕО)

Після неймовірної популярності в соціальних мережах таких флешмобів, як #icebucketchallenge, #whisperchallenge, #mannequinchallenge, #bottleflippingchallenge та багатьох інших у соціальних мережах, новий челендж підриває всі соціальні мережі. Його назва – #bottlecapchallenge. Користувачі вже близько місяця намагаються відкрити пляшку з водою. Спочатку відкривали ногою, але зі збільшенням популярності флешмобу, способи відкрити пляшку стали більш віртуозними. Пляшку відкривали за допомогою вихлопної труби автомобілю, м’яча для американського футболу, на Говерлі та навіть за допомогою гучного співу!

Вирішив приєднатися до #bottlecapchallenge і відомий норвезький співак, музикант та скрипаль білоруського походження, переможець співочого конкурсу «Євробачення-2009» – Олександр Рибак. Артист у своїх Instagram та Facebook поділився відео, на якому для того, аби збити кришку з пляшки використовує скрипку і смичок! Віртуозно збивши кришку, Рибак починає виконувати соло на інструменті, на тлі норвезьких фіордів та заходу сонця, у фіналі, артистично поклонившись на камеру.

Відео #bottlecapchallenge від Олександра Рибака 

https://www.instagram.com/p/Bz_G4pNBeKp/

Читайте также:   Легенда бойового кіно Дон «Дракон» Уілсон анонсував серію майстер-класів в Україні (ФОТО)

Наразі Олександр Рибак працює над постановкою театрального мюзиклу, заснованого на його книзі «Trolle» («Троль»). Прем’єра запланована у Норвегії на Різдво!

В Instagram публікацій із хештегом #bottlecapchallenge налічується вже близько 315 тисяч! А серед зірок, окрім Олександра Рибака, до челенджу вирішили долучитися також Джейсон Стейтем, Мерая Кері, Конор Макгрегор, Джастін Бібер, Кендалл Дженнер, Хайді Клум, Райан Рейнолдс, Софі Тернер, Майк Тайсон та інші.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *