Марина Одольська показала дерево, яке висадила 20 років тому (ФОТО)

Українська співачка Марина Одольська, після гучного повернення на сцену, привернула до себе увагу не лише існуючих фанів, але й завоювала прихильність тисяч нових слухачів. Її пісні посідають перші місця у хіт-парадах радіостанцій, а кліпи набирають сотні тисяч переглядів. Марина приділяє увагу як творчим, так і соціальним проектам.  

Цікавими фото поділилась Марина Одольська. 20 років тому, мистецька агенція Територія А, з якою Марина співпрацювала у 90-х, запропонувала співачці взяти участь у проекті алеї іменних дерев, які посадять зірки. Тоді, разом з іншими популярними артистами, Марина зробила користь для навколишнього середовища – зірки посадили цілу алею молодих садженців. 

І от, через 20 років, Марина показала яким стало її дерево на зірковій алеї (на вулиці Маршала Тимошенка, 2Л)! Одольська поділилася фото на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Пост Марини Одольської у Facebook https://www.facebook.com/OdolskaOfficial/posts/347463036155509

Читайте также:   Выставка фото стоимостью в 125 000 евро. Музей Шустова

“Коли я вперше побачила, який шикарний клен виріс там, де я посадила тоненьке деревце 20 років тому, я була неймовірно приємно здивована! Я дуже багато дерев посадила за увесь цей час, але це було найпершим, тому так приємно було побачити його та згадати як усе було!” – поділилася співачка Марина Одольска.

Тож такий фотофакт може стати гарним натхненням для людей, щоб саджати нові дерева, робити добрі справи! 

Нагадаємо, у червні Марина Одольська презентувала нову пісню «ЗНАКИ» та лірик-відео на неї, де постала в контрастних образах, властивих усім жінкам!  Дивитися онлайн відео «ЗНАКИ» 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *