Forbes: співачка Ріанна стала найбагатшою жінкою у сфері музики 2019

Співачка Ріанна, за даними авторитетного бізнес-видання Forbes, в цьому році стала найбагатшою жінкою в сфері музики.

Статки 31-річної співачки оцінюються в 600 мільйонів доларів. Таким чином, американська R&B і поп-виконавиця стала багатшою за Мадонну (її капітал становить, за оцінками видання, $ 570 млн.), Селін Діон ($ 450 млн) і Бейонсе ($ 400 млн.).

Статки кувалися, як то кажуть, не піснею єдиною – скоріше навпаки. Робін Ріанна Фенті давно перетворилася з зірки сцени в підприємця, що спеціалізується на іконах стилю і косметиці, і незабаром вона стане першою чорношкірою жінкою, відповідальною за великий будинок моди класу люкс. Відповідно, більшу частину капіталу Ріанні, пояснюють автори рейтингу, принесла не музика, а її співпраця з французьким виробником предметів розкоші LVMH, яким керує мільярдер Бернар Арно (його стан, за інформацією журналу, становить 90,6 млрд доларів, так що Ріанна тут дуже -дуже молодший партнер). LVMH відомий аксесуарами під торговими марками Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Chaumet, Moët & Chandon, Hennessy і ін.

Читайте также:   НБУ наклав штраф на «ОТП Банк» у розмірі 7,142 мільйона гривень

Крім того, Ріанна разом з LVMH є співвласником косметичного бренду Fenty Beauty, який був запущений у вересні 2017 року. За перші кілька тижнів існування його обсяг продажів досяг 100 млн доларів, чому сприяла популярність Ріанни і 71 млн її передплатників в Instagram. Зараз продажі Fenty Beauty продовжують рости. У минулому році, за оцінками журналу, він отримав дохід в 570 млн доларів. LVMH, за даними видання, володіє приблизно 50% Fenty Beauty, у Ріанни – близько 15% компанії.

Крім цього, в травні 2019 го LVMH і Ріанна анонсували вихід на ринок нового модного будинку під тією ж назвою – Fenty. Він буде виробляти одяг, взуття, аксесуари та прикраси преміум-класу. А ще разом з американською фірмою TechStyle Fashion Group Ріанна, зауважує видання, є співвласником лінії нижньої білизни Savage X Fenty.

Читайте также:   Учасник Євробачення долучився до зйомок українського серіалу

Втім, у чоловіків в шоу-бізнесі доходи як і раніше вище, ніж у жінок. Наприклад, за даними того ж Forbes, днями перевалили за мільярд доларів статки репера Jay-Z. Видання зазначає, що це перший хіп-хоп виконавець в історії, який зміг домогтися подібного успіху.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *