Фанати Джонні Деппа закликали бойкотувати продовження “Піратів Карибського моря”

Джека Горобця зіграє Марго Роббі

У соцмережах обговорюють акторський склад для продовження “Піратів Карибського моря”. Шанувальники 57-річного американського актора Джонні Деппа обурилися тим, що капітана Джека Горобця зіграє 30-річна австралійська актриса Марго Роббі. А ось сценарій компанія Disney довірила Христині Ходстон – сценаристу “Хижих птахів”.

Трендом Twitter став хештег #NoJohnnyNoPirates (Немає Джонні – немає піратів). З його допомогою фанати закликали до бойкотування фільму. Сам Депп вважає, що втратив роль через колишню дружину, 34-річну американську актрису Ембер Херд. Вона звинуватила ексчоловіка в домашньому насильстві, але Депп подав до суду за наклеп і може виграти справу.

Читайте также:   Ілон Маск психанув і видалив свій акаунт в Twitter

– Над Джонні Деппом знущалася колишня дружина, і через це він втратив знакову роль в “Піратах Карибського моря”. Скажіть ще раз, що помилкові звинувачення не руйнують життя. #СправедлівостьдляДжонніДеппа #немаєДжоннінемаєпіратів, – обурюються користувачі соцмережі.

– “Діснею” з самого початку не подобалося, як Джонні грає капітана Джека, але глядачі його полюбили, і завдяки йому франшиза заробила мільйони. “Дісней” тоді не знав, чого хочуть глядачі, не знає цього і зараз, хоча ми говоримо чітко: #немаєДжоннінемаєпіратів, – обурюються шанувальники.

– Знаходжу потішним, що всі так швидко поставили хрест на Джонні, коли звинувачення тільки з’явилися. Тепер, коли ясно, що жертвою був він, ці люди підозріло мовчазні. Захищайте жертв насильства! Боріться за те, щоб його персонажа повернули! – заявляють прихильники зірки.

Читайте также:   Евровидение 2018: участники полуфинала национального отбора - кто они?(Часть 2)

– “Дісней” підло поступив з Джонні, але він все одно одягнув костюм Джека Горобця, влаштував онлайн-візит у лікарню і поговорив з дітьми по відеозв’язку. Джек Горобець живе в багатьох серцях і усмішках, вам цього ніколи не замінити, – зазначив фанат.

Депп і Херд розлучилися в листопаді 2017 року. У 2018 році Ембер написала статтю для The Washington Post, заявивши, що вважає себе “жертвою домашнього насильства”. У березні 2020 року Джонні Депп подав до суду, зажадавши за наклеп 5 мільйонів доларів. Ембер Херд загрожує три роки в’язниці.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1048

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *