Зеленський поспілкувався з українцями за кермом Tesla (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський зняв другий відеоблог за кермом Tesla Model X. На цей раз глава держави поспілкувався про майбутнє Кабміну, рівень власної української мови та про гучні справи.

За словами президента, якщо до кінця року уряд не продемонструє результатів роботи, то з деяким членами Кабміну доведеться розлучитися.

«Такого молодого уряду ніколи не було. Тут теж є плюси та мінуси. Немає корумпованого досвіду — і це великий плюс. Якщо ми сказали, що буде повне перезавантаження — так, це ризик, але це великий плюс. Якщо вони не впораються — теж чекаємо до кінця року», — резюмував Зеленський.

Також президент розповів, що дуже старається вивчити українську мову та вже відчуває прогрес у цьому напрямку.

Читайте также:   Голосування по Brexit відбудеться 15 січня без права переносу

«Я знаю, що є помилки з наголосами, з деякими словами. Хочу говорити краще. Може, і неможливо знати мову на 100%, але я намагаюся. Практика, більше говорити. Краще з розумними людьми. Я спілкувався з людиною російською мовою та іноді забував слова, і кажу людині, яка поруч зі мною “Як це?” і називаю українське слово. Тобто іноді вже і такі є приклади», – зазначив він.

Крім того, Зеленський пообіцяв, що винні у резонансних справах по розкраданнях в оборонці та вбивствах активістів і журналістів будуть все ж таки покарано.

«Будуть вироки цим людям. А не будуть — будуть відкриті інші справи. І ніхто не буде зупинятися. У чому проблема швидких посадок — багато справ, повірте нам, є, до яких, ми зрозуміли, ми повинні підготуватися. А по-іншому ці люди будуть виходити на волю. Тому що всі ці справи розваляться в судах. Тому все буде. І з Катею Гандзюк, з цією справою, і з Павлом Шереметом, та всі ці справи в оборонній галузі — всі вони будуть», – підсумував президент.

Володимир Зеленський: відверто про депутатів «Слуги Народу», уряд, посадки, Нормандський формат і маніпуляції. Влог №2 за кермом Tesla.

«Ми хочемо побудувати іншу країну!» – у другому влозі за кермом Tesla Володимир Зеленський поділився думками про успіхи та помилки нової Верховної Ради, проблеми, що постали перед урядом, про «посадки», розведення військ, будівництво шляхів та інші питання, які наразі хвилюють українців.

Publiée par Офіс Президента України sur Jeudi 7 novembre 2019

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *