У Зеленського розповіли про розробку онлайн-громадянства

Керівництво України розглядає питання запровадження громадянства через всесвітню мережу. Про це заявив радник Президента України Володимира Зеленського Михайло Федоров.

За його словами, українська влада має намір спростити процедуру отримання громадянства, відкривання компаній та банківських рахунків у державі, а також найму робочого персоналу — в першу чергу, співробітників сфери інформаційних технологій та фрілансерів.

«Зараз в державі опрацьовується декілька концепцій – e-громадянства та e-резидентства. Перша стосується громадян усіх країн і дозволить їм відкривати бізнес в Україні без відвідування нашої країни. Водночас вони повинні будуть заплатити внесок і пройти перевірку всіх необхідних спецслужб. Цей крок необхідний для залучення інвестицій», – зазначив Федоров

Радник Зеленського додав, що при отриманні e-резидентства іноземні громадяни не потраплять під подвійне оподаткування. За його словами, український лідер Володимир Зеленський також говорив про розробку проекту tax free (системи повернення суми податку на додану вартість (ПДВ)).

Читайте также:   Эксперты назвали самые стабильные валюты мира

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *