Рада відправила Гончарука у відставку. За – 353

Це означає автоматичне звільнення всіх міністрів

Верховна Рада на позачерговому засіданні 4 березня підтримала відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука. За його звільнення проголосували 353 парламентарії. Проти не було жодного голосу. Після голосування за відставку спікер Ради Дмитро Разумков оголосив перерву.

– Ми перекрили багато корупційних схем. Тому на нас тонни бруду вилили. Але ми не відступили, за що спасибі нашим міністрам. Я оптимістичний щодо нашого майбутнього. Я вважаю, що у нас дуже хороший президент, він дуже порядна людина. За час роботи з президентом я не отримав жодного доручення з натяком на непорядну гру. Шість місяців – це дуже короткий термін для оцінки роботи уряду, – заявив Гончарук перед голосуванням.

Читайте также:   Арнольд Шварцнеггер поделился секретами успеха с украинцами

Звільнення Гончарука означає автоматичну відставку всього Кабінету міністрів. Тепер депутати мають обрати новий склад уряду. Швидше за все, як і в минулий раз, голосувати будуть пакетом.

Якщо вірити кулуарним чуткам, то з “старичків” перекочують в новий Кабмін міністр юстиції Денис Малюська, міністр інфраструктури Владислав Криклій, віцепрем’єр з інформатизації Михайло Федоров, міністр з питань молоді та культури Володимир Бородянський і Тимофій Милованов.

Місце Гончарука пророкують Денису Шмигалю, який займав пост прем’єр-міністра з розвитку громад і територій. За іронією долі, провадив співбесіди його на ту посаду Гончарук разом із Зеленським.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *