Повернення смертної кари: Трамп зробив сенсаційну заяву

Трагедія в Ель Пасо має стати каталізатором для застосування американським правосуддям найвищої міри покарання для злочинців, які здійснюють масові вбивства на ґрунті ненависті. Про це заявив президент США Дональд Трамп.

За словами американського лідера, Мінʼюст Сполучених Штатів має негайно підготувати відповідне законодавство, яке гарантуватиме невідкладне застосування смертної кари до таких зловмисників. Крім того, Трамп зажадав посилити законодавство у сфері доступу до вогнепальної зброї осіб, які становлять загрозу для громадськості.

«Американський народ в один голос має засудити нетерпимість та расизм. Нам треба перемогти ці зловісні ідеології. Ненависті не місце в Америці», – підсумував глава держави.

Нагадаємо, 21-річний американець Патрік Крузіос відкрив вогонь у Торговельному Центрі на заході Техасу. У результаті загинули 20 людей, ще 26 отримали поранення. Незадовго до початку розстрілів Крузіос оприлюднив на онлайн-платформі 8chan антимігрантське та расистське повідомлення стосовно іспаномовної громади Сполучених Штатів.

Читайте также:   О будущем ЕС и Еврозоны или уравнение со многими неизвестными

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *