Онука Трампа потішно відреагувала на промову президента: Дідусь дозволить дітям не ходити в школу?

Арабелла і Джозеф вперше відвідали мітинг в рамках передвиборчої кампанії

Онуки чинного президента США Дональда Трампа, дев’ятирічна Арабелла Кушнер і шестирічний Джозеф Кушнер, вперше відвідали передвиборчий мітинг діда. Про це розповіла в Instagram радник президента США і перша дочка Іванка Трамп.

– Учора ввечері Арабелла і Джозеф були присутні на їх першому мітингу MAGA (скорочений гасло Make America Great Again) у Піттсбурзі, штат Пенсільванія! – написала Іванка.

38-річна Іванка зізналася, що діти потішно сприйняли промову діда.

– Коли їх дідусь пристрасно говорив про важливість вибору школи, Арабелла схвильовано повернулася до мене і сказала: “Значить, дідусь дозволить дітям вибирати, ходити нам в школу чи ні ?! Просто умора!”, – написала Іванка і додала веселі смайли. – “Вибір” школи в розумінні 9-річного!

Читайте также:   В Україні громадські будівлі обладнають металодетекторами

У мережі з’явилися фото мітингу, де 74-річний Трамп обіймає онуків. Арабеллу нарядили в червоне пальто з бантом на поясі, а Джозеф був у синій куртці класичного крою і світлих штанах. Іванка була вдягнена у двобортне пальто молочного відтінку, з-під якого визирав червоний шарф. Її чоловік, 39-річний старший радник президента США Джаред Кушнер, був в класичному темно-синьому пальті та синій краватці в вишневу смужку. Президент вибрав темно-синє пальто і синю краватка в рожеву смужку.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *