Меган Маркл і принц Гаррі залишили сина в Канаді

Герцогиня полетіла до первістка, а її чоловік залишився вести переговори щодо переїзду

Меган Маркл і принц Гаррі повернулися з Канади, де проводили новорічні канікули, без свого восьмимісячного сина Арчі. Він залишився там разом з нянею і близькою подругою герцогині Сасакської Джесікою Малруні.

Провівши кілька днів у Великобританії, Меган Маркл вчора полетіла назад до Канади до своєї дитини. Принц Гаррі ж залишився на батьківщині, де йому належить продовжити вести переговори з палацом про прийдешні зміни.

Джерело відзначило, що дружина принца Гаррі не планувала затримуватися надовго в Британії. Вона пробула там усього три дні, однак встигла зробити кілька важливих справ: відвідати Будинок Канади в Лондоні, а також побувати на закритій зустрічі в Королівському національному театрі з його керівництвом.

Читайте также:   Выставка фото стоимостью в 125 000 евро. Музей Шустова

– У Канаді Меган може затриматися до тих пір, поки ситуація навколо їх з принцом Гаррі родини не владнається і він не домовиться з членами королівської сім’ї. А на це явно буде потрібно не один день, – запевняє інсайдер.

Близькі до палацу джерела розповідають, що рідні герцога Сасакського були шоковані їх рішенням про складання з себе королівських повноважень. Вони в подиві від того, що дізналися про це з повідомлень в ЗМІ. Як виявилося, заздалегідь про свої плани подружжя нікому з близьких не говорили.

Однак незабаром королева Єлизавета II, принци Чарльз і Вільям погодилися допомогти Меган Маркл і принцу Гаррі. Вони навіть направили помічників, які повинні будуть надати їм допомогу у пошуку рішення в ситуації, що склалася, якомога швидше.

Читайте также:   Дивимося новий кліп Måneskin - MAMMAMIA

8 січня герцоги Сасакські прокоментували чутки про переїзд до Канади. На сайті подружжя опублікувало офіційну заяву про рішення скласти королівські повноваження та переїзд до Північної Америки. За їх словами, рішенню передували “довгі місяці роздумів і дискусій”, а причиною стало бажання знайти фінансову незалежність.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *