Королева Єлизавета II зустрілася з колишньою дівчиною свого онука Гаррі, яка грає в серіалі її прапрабабусю

Королева Єлизавета II відвідала в Віндзорі престижний турнір з поло, названий на честь неї самої – Cartier Queen’s Cup. На цьому спортивному заході Її Величність зустрілася з колишньою дівчиною свого онука принца Гаррі – англійською актрисою Дженною Коулман. Дженна і Гаррі протягом недовгого часу зустрічалися в 2015 році – за рік до знайомства принца з його майбутньою дружиною, актрисою Меган Маркл.

  

Коулман грає в популярному телесеріалі «Вікторія» британську королеву Вікторію в молодості – прапрабабусю Єлизавети.

Королева і актриса сиділи поруч одна з одною, спостерігаючи гру. Між собою вони, після того, як Дженна привітала монарха (а та кинула на неї, як пишуть ЗМІ, «несхвальний погляд»), не спілкувалися. 93-річна Єлизавета була в яскраво-рожевому пальто і платты того ж кольору, але іншого відтінку. 33-річна Дженна вибрала бузкове плаття з квітковим візерунком. «Дві королеви йдуть на поло», – написало видання Daily Mail.

Ще одним малоприємним сюрпризом для королеви стала фамільярність одного з гравців команди-перемонжиці. Порушуючи протокол, який забороняє торкатися королеви, він поклав руку на спину монархині, коли вона вітала переможців.

Читайте также:   D’Arts Dance Project показали, що знаходиться за дверима (ФОТО)

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 186

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *