Кабмін перейменував 4 міністерства

Кабмін оптимізував систему центральних органів виконавчої влади та поставленням №829 від 2 вересня перейменував чотири міністерства. Крім того під ліквідацію попали Міністерство культури та Міністерство молоді та спорту.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства тепер стало Міністерством розвитку громад і територій України

Міністерство економічного розвитку і торгівлі – Міністерством розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України

Міністерство екології та природних ресурсів – Міністерством енергетики та захисту навколишнього середовища України

Міністерство у справах ветеранів – Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

Міністерство аграрної політики і продовольства об’єднали з Міністерством розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства. Міністерство енергетики та вугільної промисловості – з Міністерством енергетики та захисту навколишнього середовища. А Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб – з Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Читайте также:   Почему украинцы так много тратят на продукты питания?

Ліквідовано Міністерство культури і Міністерство молоді та спорту. Замість них буде Міністерство культури, молоді та спорту України.

Уряд постановив передати новоствореним органам виконавчої влади майно, права та обов’язки попередників. Міністерство юстиції зобов’язане протягом тижня подати на затвердження Кабміну проекти документів про створення комісій з реорганізації міністерств.

Міністрам нових міністерств доручено підготувати і внести на розгляд уряду проекти положень про відповідні центральні органи виконавчої влади, а також пропозиції про внесення змін до законодавства, що випливають з цієї постанови.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *