Фінансові ринки. Вибір брокера

На сьогоднішній день практично кожен вже знайомий з фінансовими ринками. Хтось дізнається про них з теорії (факультети біржової торгівлі при університетах), хтось із практики (селфтрейдінг, інвестування в цінні папери, і т.д.). Сама ж діяльність на фінансових ринках надає необмежені можливості для заробітку, проте важливо розуміти, що є супутні фактори, які можуть відбитися на результатах торгівлі.

Сьогодні ми поговоримо про ризики. Починаючі трейдери часто задаються питанням: «Які ризики є на фінансових ринках і як їх можна уникнути?». Відповім так: ризики є в будь-якому бізнесі, в тому числі і в інвестиційному. І хороша новина для всіх бажаючих почати заробляти на фінансових ринках полягає в тому, що в цьому бізнесі ризиками можна керувати. І сьогодні я навчу вас як це робити.

Читайте также:   EQ і стресостійкість

Справа в тому, що всі ризики, абсолютно всі ризики можна розділити на дві категорії:

1. Ризики, пов’язані з вибором брокера.

2. Ризики, пов’язані безпосередньо з процесом торгівлі.

Сьогодні ми розглянемо ризики, пов’язані з вибором брокера.

Вибір брокера – це важливий і перший крок на початку інвестування, тому до цього питання варто підійти з усією відповідальністю і серйозністю.

Адже брокер – це партнер по бізнесу, якому ви довіряєте свій капітал, з яким ви безперешкодно інвестуєте в різні активи, з метою збереження і примноження капіталу.

Брокера можна обрати самостійно, виходячи з моїх рекомендацій, або вам його допоможе вибрати ваш фінансовий консультант. Якщо у вас до сих пір немає фінансового консультанта, звертайтеся до Центру біржових технологій і ми підберемо вам гарного фінансового консультанта.

Читайте также:   Древние монеты — свидетели истории

Отже, на що варто звернути увагу при виборі брокера:

Ліцензія

Якщо брокер не ліцензований, значить жоден регулятор його не контролює. Брокер повинен бути ліцензований і його повинен контролювати регулятор. Європейський, американський, японський – ці регулятори найкраще.

Статутний фонд, застава, страховка

У брокера повинен бути статутний фонд, заставна сума і страховий фонд. Це обов’язково. Якщо у брокера є всі ці три компоненти, це мінімізує ваші ризики в разі форс-мажорних обставин.

Історія

Вивчіть уважно історію брокера. У нього повинна бути перевірена, надійна репутація, в тому числі почитайте відгуки про брокера в інтернеті. І наостанок відзначу, вибирайте брокера з солідною історією діяльності, так як брокери, яким менше п’яти років – викликають сумніви, вибирайте брокера, якому більше десяти, а краще двадцяти років.

Читайте также:   Головним редактором Washington Post вперше стала жінка

Що робити, якщо у вас залишилися питання:

1. ви можете залишати питання в коментарях до даної статті;

2. записатися на консультацію, залишивши свої контакти на сайті https://bogdantrotsko.com/;

3. звернувшись до Центру Біржових Технологій г. Одесса або за телефонами, вказаними на сайті https://cbt.center/.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2166

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *