У відділеннях «Нової Пошти» з’являться примірочні з дзеркалом, пуфом і розетками

«Нова Пошта» приступає до тестування відділень нового формату і одним з перших таких відділень стало київське відділення №285.

Від звичайних пунктів видачі відправлень нові відділення будуть відрізнятися такими особливостями:

Зона самообслуговування. Клієнти зможуть самостійно упакувати і оформити товар: підібрати правильну упаковку, створювати експрес-накладну в мобільному додатку, друкувати наклейку і залишати посилку в зоні drop-off: «Вам більше не потрібно взаємодіяти з оператором або чекати – швидко і просто».

Зона drop-off. Клієнти зможуть прийти до відділення із заздалегідь упакованою і оформленою онлайн-посилкою і залишити її в спеціальній зоні – звідти її забере співробітник для відправки.

Зона експрес-видачі посилки. Можна буде оплачувати посилки онлайн і швидко забирати їх в спеціальній зоні.

Поділ клієнтських зон: для відправників і одержувачів. Для клієнтів, які не хочуть самостійно оформляти і оплачувати онлайн, з’являться покращення для прискорення процесу обслуговування.

Зона огляду посилки. У відділенні нового формату з’явиться примірочна з дзеркалом, пуфом і розетками – тут можна приміряти одяг, взуття та перевірити куплені гаджети.

У компанії говорять, що тільки почали оцінювати можливість використання цього нового формату і поки проект носить статус експериментального. У той же час «Нова Пошта» рішуче налаштована довести проект до розуму і після внесення поліпшень на підставі отриманих відгуків клієнта комерціалізувати розробку.

Читайте також: МЕРЕЖА СУПЕРМАРКЕТІВ ТАВРІЯ В СПІЛЬНО З NEXTBIKE ОРГАНІЗУВАЛИ СЛУЖБУ ВЕЛОПРОКАТУ В ОДЕСІ

Читайте также:   За ходьбу пішки людям пообіцяли гроші

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.