Mary Kay визнана одним з найавторитетніших роботодавців у світі

За підсумками дослідження Global Workplace 100, проведеного Міжнародною консалтинговою організацією «Reputation Institute» (Ri), компанія «Mary Kay» визнана одним з найбільш авторитетних роботодавців у світі.

Зокрема компанія відзначена за створення пролетарської культури, що сприяє залученню в роботу, а також за турботу про здоров’я та добробуту своїх співробітників.

Згідно з дослідженням, за останній рік готовність працювати в «Mary Kay» збільшилася на 6,2%, що стало найзначнішим показником серед всіх компаній, які взяли участь в дослідженні Global RepTrak® 100. Оцінка «Mary Kay» перевершує багато інших світових впливових брендів із різних галузей.

«Наша репутація серед співробітників і клієнтів заснована на фундаменті, який заклала Мері Кей Еш, коли в 1963 році заснувала компанію своєї мрії. Вона представляла компанію, засновану на «Золотому Правилі», яке зробить світ кращим, завдяки корпоративній відповідальності, інноваціям, етичним методам ведення бізнесу та управління людьми», – відзначила директор з персоналу Mary Kay Inc. Мелінда Фостер Селлерс.

Читайте также:   Карл III повернувся до творчості: скільки коштують картини короля?

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 1499

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *