Колишнього менеджера Стена Лі будуть судити за присвоєння коштів автора коміксів

28 травня прокурори Лос-Анджелеса повідомили, що пред’являть звинувачення колишньому менеджеру автора коміксів Marvel Стена Лі в незаконному позбавленні волі, крадіжці і жорстокому поводженні з людьми похилого віку Кейї Моргану. Якщо суд визнає його провину, то Кейя може сісти на 10 років, повідомляє CNN.

Кейя Морган, який також відомий як Кіраш Мажарі, був заарештований в суботу в Арізоні, у нього вдома знайшли 250 тисяч доларів.

За версією слідства, Морган скористався похилим віком свого наймача Стена Лі, його слабкістю і проблемами із зором і слухом, щоб маніпулювати ним і викрадати майно.

Серед іншого, 33-річний Морган забрав гроші від автограф-сесії в травні 2018 року на загальну суму понад 262 тисячі доларів США.

Читайте также:   Джаміла Джаміл приєдналася до акторського складу серіалу «Жінка-Халк»

Крім того, він переселив літнього Стена з його будинку на Голлівудських пагорбах у Беверлі Хілз, де менеджер міг користуватися великим впливом на свого роботодавця.

Нагадаємо, що Стен Лі помер в листопаді 2018 року в віці 95 років. Він був одним з творців найпопулярніших персонажів Marvel: Людини-павука, Залізної людини, Халка, Фантастичної четвірки, Людей Ікс та інших.

Читайте також: ТОБІ МАГУАЙР НЕ ПРОТИ ЗНОВУ ЗІГРАТИ ЛЮДИНУ-ПАВУКА

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *