Дмитро Крупенко, керівник ЦБТ-Київ, увійшов в ТОП-100 «Гордість України. Чоловіки»

Фінансист Дмитро Крупенко отримав нагороду в рейтингу найуспішніших чоловіків країни

У рейтингу ТОП-100 «Гордість і Краса України», поряд із зірками кіно, театру і ТВ, зайняли місце блискучі професіонали і підприємці, імена яких не настільки відомі широкому загалу. Засновники процвітаючих компаній, які діють на батьківщині та за кордоном, а також послідовники ідеї «соціально відповідального бізнесу» отримали заслужене визнання і нагороди в номінації «Бізнес», а вручала їх людина, яка легко могла б сама претендувати на таку саму — Богдан Троцько, фінансовий експерт і керівник групи компаній «Центр Біржових Технологій». Богдан Сергійович не просто глава однієї з кращих компаній країни і власник успішного бізнесу на фінансових ринках, він відомий популяризатор фінансової грамотності серед усіх верств населення — від пенсіонерів до студентів. Тож недивно, що організатори (Ельвіра Гаврилова та Богдан Терзі) запросили його взяти участь у церемонії і особисто привітати фіналістів.

Як успішно побудувати кар’єру у фінансовій компанії знає Дмитро Крупенко — фінансист і талановитий керівник

Для ЦБТ досягнення компанії — результат роботи кожного члена команди

Центр Біржових Технологій — міжнародна група компаній, яка дає можливість своїм співробітникам розвиватися і підніматися по кар’єрних сходах. Історія успіху Дмитра Крупенко — яскравий тому доказ. Починаючи з посади співробітника контакт-центру всього за чотири роки він виріс до керівника філії компанії. Спочатку очолив миколаївський офіс, а потім філію в місті-мільйоннику Дніпрі —  і скрізь зміг домогтися високих показників. Продемонструвавши організаторські здібності і талант фінансиста, Дмитро виріс до керівника столичного представництва ЦБТ. Тут він створив згуртований колектив однодумців, використовуючи досвід набутий також за кордоном. Завдяки зусиллям Дмитра Крупенка і співробітників ЦБТ-Київ довіра до компанії зросла, що позитивно позначилося і на результатах роботи.

Керівник ЦБТ-Київ Дмитро Крупенко отримав нагороду в номінації «Наука і освіта»

Сотні семінарів з фінансової грамотності та інвестування на рахунку талановитого консультанта, яким є Дмитро Крупенко. Клієнти довіряють досвіду молодого, але вже компетентного фінансиста, адже він тестує кожен продукт, пропонований ЦБТ-Київ, на власних коштах. А нещодавно керівник столичного офісу підхопив ініціативу свого наставника — глави ГК ЦБТ Богдана Троцько. Програма з підвищення фінансової грамотності студентів, що вже реалізується в Одесі, незабаром запрацює і в Києві. Тому нагорода, отримана Дмитром Крупенко в рейтингу кращих чоловіків в номінації «Наука і освіта», цілком заслужена. «Необхідність таких рейтингових проектів, як ТОП-100, незаперечна, — підкреслив Дмитро. — Особисто для мене ця нагорода стане стимулом для подальшого професійного зростання і подальшого розвитку в своїй сфері».

Підвищення фінансової грамотності українців — місія Центру Біржових Технологій

Якщо вас цікавлять фінансові ринки, питання вигідного інвестування і створення джерел пасивного доходу, заходьте на персональний сайт Дмитра Крупенка, фіналіста ТОП-100 «Гордість України. Чоловіки» і записуйтеся на консультацію. Ви отримаєте максимум корисної інформації, яка дозволить вам більше заробляти, отримувати пасивний дохід або побудувати бізнес без конкуренції.

Читайте також: БОГДАН ТЕРЗІ, МАРКЕТОЛОГ, ГЛАВА AMILLIDIUS — ПРО ДРУГИЙ «ТОП-100. ГОРДІСТЬ І КРАСА УКРАЇНИ»

Читайте также:   Штрафи за «єврономери»: Кабмін озвучив остаточний вердикт у 2019-му

 

 

 

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *