Bitcoin піднявся вище позначки $14 тис. вдруге менше ніж за тиждень

Стільки криптовалюта не варта з січня 2018 року

У день президентських виборів в США курс найголовнішої криптовалюти – Bitcoin – ненадовго піднявся вище $14 000. Про це свідчать дані сайту CoinDesk, що відстежує вартість криптовалюти на різних біржах.

О 1:19 по Києву 4 листопада курс підскочив до пікового значення в $14 060,67. Це вже другий раз за останні п’ять днів Bitcoin підкорює рубіж в $14 000 – 31 жовтня курс теж ненадовго перевищив це значення. До цього Bitcoin не підіймався вище $14 000 з середини січня 2018 року. Останні кілька годин криптовалюта залишається стабільною, торгуючись в коридорі $3700 – $3900.

Примітно, що новий стрибок збігся з президентськими виборами в США. Минулого разу ситуація була такою ж: в листопаді 2016- го курс Bitcoin кинувся вгору і з $700 криптовалюта в результаті подорожчала до $20 тис. lо середині грудня 2017 го, після чого стався різкий обвал. Само собою, далеко не факт, що в цей раз ситуація повториться.

Читайте также:   США та ЄС чинять тиск на Туреччину через військову операцію в Сирії

Одним із драйверів нинішнього зростання Bitcoin є недавнє рішення PayPal – власник міжнародної платіжної системи дозволив користувачам в США продавати і купувати криптовалюту.

Як це зазвичай відбувається, в унісон з Bitcoin подорожчали й інші основні криптовалюти.

Сукупна капіталізація всіх існуючих криптовалют на момент написання цих рядків перевищує $422 млрд, з цієї суми більш ніж половина ($256,14 млрд) припадає на Bitcoin.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *