У США зірвали теракт, який готував лейтенант армії

Співробітникам ФБР вдалося зірвати теракт, який міг готувати Крістофер Пол Хессон – 49-річний лейтенант Берегової охорони США. Про це повідомляє CNN.

20 лютого, під час обшуків дому Крістофера в місті Сільвер-Спрінг, що у штаті Меріленд, правоохоронні органи знайшли там цілий склад зброї: 15 одиниць вогнепальної зброї, а також декілька тисяч патронів.

Хессона правоохоронці затримали 15 лютого. Ще в 2017 році лейтенант склав документ, в якому йшла мова про його бажання “здійснити напади із застосуванням біологічної зброї”. Окрім цього, були вказані передбачувані жертви атаки: звичайні громадяни, журналісти і політики. Окремо варто виділити спікера нижньої палати Конгресу – Ненсі Пелосі.

Якщо вірити судовим документам, Хессон надихався атакою норвезького терориста Брейвіка. Лейтенант закликав до “сфокусованого насильства” і створення “білої” держави.

Читайте также:   Талібан призначив двох жінок на керівні пости в Афганістані

Слідчі також вдалося встановили, що одним з пошукових запитів Крістофера в інтернеті було: “краще місце в Вашингтоні для зустрічі з конгресменом”.

Читайте також: У ШТАТАХ СТВОРИЛИ КОСМІЧНІ ВІЙСЬКА

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *