У США підпалюють залізничні рейки

У США підпалюють залізничні рейки

Північні Штати Америки накрили аномальні морози, а температура повітря опустилася до -28 градусів по Цельсію. Через це у Чикаго підпалюють залізничні рейки, для того щоб забезпечити стабільний рух потягів.

Через сильний холод метал починає стискуватися, і, як наслідок, у деяких місцях рейки руйнуються. І для того щоб вони знов нормально функціонували, їх потрібно нагріти до певної температури. Найпростіший спосіб — просто підпалити їх. Але горять не самі рейки. Полум’я виходить від газових обігрівачів, які розташовані уздовж шляхів. Робочі запалюють нагрівачі власноруч і контролюють надходження газу і силу полум’я. Такий метод вважається більш безпечним, ніж минулий. У середині 70-х років ремонтні бригади користувалися бочками з гасом, які поміщали між шпалами і запалювали вручну.

Читайте также:   $ 19 миллиардов за 2 дня: самый богатый человек мира потерял уйму денег

Потяги можуть їхати по таких рейках без будь-якого ризику, тому що дизельне паливо у потягах згорає тільки від тиску і тепла, а не відкритого полум’я.

Нагадаємо, що на Півночі таку систему використовують майже всі залізничні компанії, коли температура опускається нижче нуля.

Читайте також: FACEBOOK ПЛАТИТЬ ПО 20 ДОЛАРІВ КОРИСТУВАЧАМ ЗА ШПИГУНСЬКИЙ VPN

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 109

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *