Скандал: ПриватБанк списує тисячі гривень з карт українців

Скандал: ПриватБанк списує тисячі гривень з карт українців

Тисячі українців змушені судитися з ПриватБанком із-за нарахування нереальних штрафів, пені та додаткових захмарних відсотків за користування кредитним лімітом.

Здебільшого це відбувається таким чином: ви оформили кредитку, розрахувалися нею у супермаркеті і забули про борг, а через декілька місяців з вас вимагають десятки тисяч гривень за використані 500 кредитних гривень.

Крім того, якщо ви маєте зарплатну карту в тій самій банківській установі, готуйтесь до того, що усі штрафи та пені будуть зніматися без вашої згоди прямо в день нарахування зарплатні.

В фінансовій установі пояснили – все згідно з підписаною угодою. Якщо вчасно не повернули гроші, починають нараховувати штрафи, пені, додаткові відсотки. І єдиний вихід – погасити борг.

“Якщо у людини залишався борг по кредиту, хоча клієнт вважав, що карта не діє або закрита, за рахунок штрафів і пені сума боргу, яка не погашався, може вирости. І банк згідно договору, списує в рахунок погашення заборгованості половину від надходжень на карту . Будь-яку карту боржника “, – заявили в прес-службі “Привату “.

Читайте также:   Более 10 000 зрителей собралось на фестивале Батурин. Ренесанс Незалежності (видео)

Як показує практика, якщо Приват і подає до суду, то більшу половини справ установа повністю або частково програє. В ліпшому для банку разі суд зобов’язує боржника виплатити тіло кредиту, інколи з невеликим штрафом.

Щоб не попастися у пастку треба завжди слідкувати за залишком на кредитному рахунку і мати невеличкий надлишок коштів.

Якщо ви вже потрапили у халепу, ви можете написати офіційного листа до банку з проханням закрити тіло кредиту, яке може бути або прийнятим, або відхиленим, або дочекатися суду.

Якщо ви зараз згадали, що в вас є кредитна карта Привату, якою ви не користуєтесь — негайно ідіть в банк і закрийте її.

Читайте также:   Що цього разу? Адель знову розкритикували у Мережі

Читайте також: КУРОРТИ ТАЇЛАНДУ АТАКУЄ ТРОПІЧНИЙ ШТОРМ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *