Родинний фестиваль «Сімейні зустрічі» відбувся у Києві 2 та 3 червня

Сімейні зустрічі

  «Сімейні зустрічі»  – родинне свято, яке пропагує цінності сім’ї, виховання дітей та взаємоповаги один до одного.

Захід має на меті спонукати родини більше часу проводити разом та залучати дітей до активного і здорового способу життя. Тож протягом двох днів на території аутлет-містечка «Мануфактура» дорослі та малеча насолоджувалися активними іграми на свіжому повітрі та цікавими майстер-класами від івент агенції «Joy-Joy». Також маленькі відвідувачі могли завітати до містечка дитячих професій «KidsWill», побачити яскраве шоу театр на ходулях «Liumanov Show», дитячі покази мод від модельної агенції «LolaKIDS MODELS» та дизайнерів Miniboss, SeeArsi і Leggerò Pennino.

Крім того, гості фестивалю могли сфотографуватися під час автограф-сесії з відомими спортсменами та співаками. Або ж відвідати мотивуючі та надихаючі Open talks з письменницею Анною Богінською, чемпіоном світу та Європи з греко-римської боротьби Жаном Беленюком, бізнес-тренером Віталієм Біхуновим, «Міс Україна-2007» Лікою Роман та дизайнером і  художницею Ольгою Дворянською.

Однією з родзинок на заході 3 червня стала видовищна демонстрація від учнів Федерації рукопашного бою «СК РУКБО». Цей вид спорту загартовує малюків, дисциплінує, виховує впевненість в собі, та мотивує на саморозвиток. А всі, хто любить слухати музику і танцювати, 2  червня насолоджувалися музикою Ілларії, Євгена Хмари, Лори Суперфін, родини Білоножків, Алли Кудлай з родиною,  Наталії Шелепницької, Андрія Кіше, Жені Фокіна, гурту «Діти-Фрістайл», Альони Шарун, Аnna PETRAsh, Андрія Бойко, Ніно Басилая, Арсена Шавлюка,  продюсерського центру «PARADIZ» та дитячих колективів «Міленіум» та «Brilliant» .

Хедлайнером фестивалю був Артем Півоваров.

 

Читайте также:   Скандал: Тревіса Скотта звинуватили у побитті людини у клубі

Крім організації яскравого шоу, одним із завдань організаторів – Габріелли Массанги та «5 каналу», було привернути увагу до проблем дітей-«метеликів». Маленькі учасники фестивалю намалювали спільну картину з українським художником Євгеном Лозовим, яку буде продано, а отримані кошти передадуть на допомогу дітям з бульозним епідермолізом. Також на фестивалі органзували спеціальну зону зі скринькою, куди всі охочі могли покласти благодійні внески. Таким чином, було зібрано приблизно 5 000 гривень, за ці кошти придбають харчування, антисептики та одяг для дітей-«метеликів». Ще близько 20 000 від мецената, якого залучили організатори, напередодні фестивалю, вже надійшли на банківський рахунок МГО «Дерматологи-Дітям».

     Габріелла Массанга, організатор заходу:

«Поширювати сімейні цінності, створювати культуру родинного відпочинку та проведення дозвілля – це одне з основних завдань нашого фестивалю. На мою думку, діти мають зростати в атмосфері взаємоповаги, довіри та творчості, вчитися присвячувати час рідним та близьким, адже це допомагає сформувати успішну та гармонійну особистість. Але разом з тим, одним зі своїх важливих завдань, я вважаю допомогу дітям, які цього потребують. Тому, вже вдруге підтримуємо родини, які виховують дітей-«метеликів», тобто малюків, які страждають від рідкісного невиліковного захворювання – бульозного епідермолізу. Цього разу кошти надані меценатами та забрані під час фестивалю, ми передали на закупівлю антисептиків, спеціального одягу та харчуванням.

Хочу подякувати всім, хто долучився до цієї важливої справи. Адже лише спільними зусиллями ми зможемо досягти змін на краще!»

Висловлюємо подяку:

Аутлет-містечку «Мануфактура»

Генеральному теле-партнеру: «5 канал»

Генеральному радіо-партнеру: «радіо П’ЯТНИЦЯ»

Благодійному фонду «SOS», «Royal House», освітній компанії «Study.ua», дитячій IT академії Contakt, інтернет-магазину продуктів «Natura», дитячому магазину «New Life» , торговому дому «Поляков», студії танців «Артур Мюррей данс», інтернет-магазину квітів «UFL».

Фотографи заходу: Ольга Бурцова та Валентин Стрельцов.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *