Біометричні дані мільйонів людей опинилися у відкритому доступі

Дослідники безпеки Ноам Ротем і Ран Локар виявили базу з незахищеними біометричними даними, логінами та паролями більше мільйона користувачів платформи безпеки Suprema Biostar 2.

Biostar 2 є платформою біометричних систем контролю доступу, яка була розроблена південнокорейською компанією Suprema. Спектр її застосування стосується захисту приватних будинків і вона використовується багатьма державними компаніями та організаціями по всьому світу. У звʼязку з цим до рук зловмисників могла надійти інформація, яка б дозволила їм без проблем проникнути до будь-якої будівлі, захищеної за допомогою системи Biostar 2.

Крім цього, відбитки пальців, які зберігаються в незашифрованому вигляді, можуть використовуватися для отримання доступу до інших систем і сервісів, захищеним з використанням тих же біометричних даних. І, якщо пароль можна поміняти, то відбиток пальця змінити вже не вийде.

Читайте также:   В Днепропетровской области на взятках поймали сразу двух начальников полиции

На поточний момент уразливість вже виправлена. Проте, за словами дослідників, корейці практично не реагували на повідомлення про витік даних і відмовлялися йти на контакт. Експерти рекомендують компаніям, що використовують Biostar 2, змінити паролі для доступу до системи.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *