На США обрушився смертельний торнадо

Стихія пошкодила житлові будинки, церкви та відключила електрику

У південно-східних штатах США через торнадо загинули три людини, а серед постраждалих опинилася 7-річна дитина. Сильний шторм зірвав дахи будинків, повалив дерева та викликав масові відключення електрики. Про це пише BBC.

59-річну жительку штату Луїзіана Бетті Патін торнадо наздогнав в її трейлері, заявив офіс шерифа округу Вернон. У цьому ж районі стихія зруйнувала кілька церков і безліч житлових будинків. В Алабамі чиновники повідомили про загибель сімейної пари і 7-річну дитину, яка отримала травми. Також багато людей були поранені в штаті Міссісіпі, де екстремальні погодні умови пошкодили десятки будинків.

Працівник Національної метеорологічної служби Джаред Гайер розповів, що в Луїзіані торнадо виник в 10:35 за місцевим часом 16 грудня. Перший смертельний випадок в штаті зафіксували приблизно через 40 хвилин.

Читайте также:   Volkswagen решила отправить «на пенсию» одну из самых легендарных своих моделей

За даними сайту відстеження роботи ліній електропередач PowerOutage.Us, в штатах Міссісіпі, Луїзіана і Алабама мінімум у 28 тисяч осіб були перебої з електрикою. Метеорологи стверджували, що торнадо припиняться до ранку 17 грудня, але вони перемістилися в Джорджію, Флориду та на узбережжя Кароліни.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *