Зеленський відкрив безвіз для китайських туристів

З серпня китайці зможуть безперешкодно відвідувати Україну з туристичною метою

Володимир Зеленський ввів тимчасовий безвізовий режим для туристів з Китаю. З 1 серпня 2020 року громадяни цієї країни зможуть безперешкодно приїздити в Україну терміном на 30 днів. Відповідний указ президент підписав 28 липня.

– На період з 1 серпня 2020 до 31 січня 2021 вводиться безвізовий режим в’їзду в Україну та транзитного проїзду через територію України для громадян Китайської Народної Республіки, які в’їжджають з туристичною метою, якщо термін їх перебування в Україні не перевищує 30 днів протягом 180 днів, – сказано в документі.

Метою такого рішення стало вибудовування дружніх взаємовідносин між країнами і активізація туризму.

Читайте также:   48 депутатів на чолі з Тимошенко попросили визнати закон про землю неконституційним

Тим часом в ВООЗ заявили, що заборона на світовий туризм не допомагає в боротьбі з коронавірусом, оскільки цей захід працює лише в поєднанні з іншими рекомендаціями. Найефективнішими методами запобігання поширенню хвороби залишаються соціальне дистанціювання, гігієна і маски.

27 липня Всесвітня організація охорони здоров’я заявила про необхідність скликати засідання комітету з надзвичайних ситуацій через прискорення поширення коронавірусу за останні півтора місяця.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.