Український стартап ТМ PatentBot отримав оцінку ринкової вартості в $1 млн

Український стартап PatentBot, що розвиває однойменний сервіс реєстрації торгових марок, привернув новий раунд ангельських інвестицій, в результаті чого оцінка його ринкової вартості досягла $1 млн.

PatentBot – це чат-бот для реєстрації торгових марок. У компанії говорять, що весь процес від пошуку до оплати держмита користувач проходить разом з ботом за 5-7 хвилин.

Точну суму інвестицій, яку вдалося залучити під час останнього раунду фінансування PatentBot не розкриває. Але відомо, що за весь час компанія змогла залучити сумарно понад $70 000 інвестицій. Але початковий посівний раунд (seed-раунд) венчурного фінансування поки не закритий і компанія все ще перебуває в пошуку інвесторів.

Читайте также:   Подводные камни пенсионной реформы: кому не светит заслуженный отдых?

Нагадаємо, що бот-юрист PatentBot для Facebook Messenger був запущений влітку 2017 року. Спочатку він працював тільки в Україні, але в грудні почав реєструвати торгові марки в США. Зараз PatentBot працює на ринках України, США та країн Європейського союзу. Протягом місяця команда планує додати функцію реєстрації торгової марки в країнах СНД і Китаю.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *