Нові «розумні» переходи колії від «Укрзалізниці»

На тлі того, що в Україні останнім часом підвищилась кількість нещасних випадків під час переходу залізної колії, «Укрзалізниця» почала масово будувати «розумні» переходи. Зараз вони вже в Білій Церкві, Києві та Ірпені.

«До 2018 року ми обладнали три сучасних пішохідних переходи, в планах на 2019 – ще кілька десятків. Місця для облаштування переходів вибирали, виходячи зі статистики нещасних випадків. В результаті, нам вдалося знизити частоту травматизму на цих ділянках залізниці до нуля», – повідомив Роман Веприцький, директор регіонального філіалу «Південно-Західна залізниця».

За словами Романа Веприцького, такий «розумний» перехід коштує в 10 раз дешевше ніж підземний тунель і аж в 20 раз менще за міст. Факт зниженнгя травматичності свідчить про ефективність «розумних» переходів.

Читайте также:   Уляну Супрун відсторонили від обов’язків за рішенням суду

«Ми розробили унікальні огорожі змієвидного типу. Це зроблено для того, щоб людина, ступивши на перехід, спочатку пройшовся трохи вздовж шляхів в одну сторону, потім – в іншу, подивившись, чи немає поїзда. Крім того, ми обладнали місце переходу світловою та звуковою сигналізацією, твердим нековзним покриттям, якісним освітленням і відеоспостереженням з фіксацією », – зазначив Роман Веприцький.

Читайте також: ОБИРАЙ І ЗАМОВЛЯЙ В ОДИН КЛІК: УКРАЇНЦІ ТЕПЕР МОЖУТЬ ЗАМОВЛЯТИ АВТОМОБІЛЬНІ НОМЕРИ ОНЛАЙН

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *