Карантин – не перешкода: IKEA все ж збирається закріпитися на українському ринку

Вітчизняні майстри проходять навчання і складають тести, щоб збирати шведські меблі

Найбільший виробник меблів і товарів для дому несподівано зайшов в Україну в самий розпал карантину. Однак радість з цього приводу виявилася дещо передчасною: відразу після відкриття в інтернет-магазину IKEA забарахлив сайт, а 25 травня і зовсім стало відомо, що IKEA тимчасово обмежила можливість оформляти нові замовлення у своєму українському інтернет-магазині.

Однак днями ритейлер оголосив, що розширює потужності інтернет-магазину та оголошує про відкриття двох додаткових пунктів видачі замовлень у Києві.

Побічно про закріплення магазину на українському ринку говорить і така новина: клієнти магазину тепер можуть замовити складання меблів у фахівців онлайн-сервісу Kabanchik.ua.

Читайте также:   «Нова Пошта» переходить на 7-денний робочий тиждень

Спеціальний практикум вже пройшли 70 фахівців. На тренінгу майстри вивчали варіанти установки та кріплення кухонних гарнітурів, шаф, матеріали та інструменти, які потрібні для збірки.

Цікавий момент: багато клієнтів шведського гіганта відзначають, що ці меблі можна зібрати тільки один раз – розбиранню вони не підлягають. Так що є надія, що сертифіковані майстри зможуть допомогти й в цьому питанні.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *