Фондові індикатори США зростають п’яту сесію поспіль

Фондові індикатори США зростають п’яту сесію поспіль

Фондові індекси США перейшли до стрімкого росту. Вчорашня біржова сесія, вже 5 поспіль, принесла індикаторам S & P 500 і Dow Jones зростання більш як на 10%. В цілому з початку поточного року, головні індекси країни збільшились таким чином: Dow Jones (+2,89%), S & P 500 (+3,58%), а високотехнологічний Nasdaq додав аж 5,3%.

Американські аналітики відмічають, що такого прибуткогвого початку нового року американська фондова біржа не бачила вже цілих 13 років.

Укріплення показників обумовлене відлигою в напруженні між Сполученими Штатами та Китаєм. Трейдери зберігають оптимістичний настрій стосовно рішення Федеральної резервної системи щодо підвищення процентних ставок в 2019.

Глава ФРС Джером Пауелл заявив у четвер, що економіка США перебуває в хорошому стані. При цьому він додав, що ЦБ буде враховувати напруженість на фінансових ринках при розгляді питання про подальше підвищення ставок.

Читайте также:   HBO та Netflix придбали права на популярні американські серіали

Разом з тим зберігаються побоювання, пов’язані з частковим припиненням роботи уряду США, яке цілком може стати найтривалішим в історії.

Читайте також: НБУ ОПРИЛЮДНИВ СПИСОК ПРОБЛЕМНИХ БАНКІВ У РАЗІ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *