Виставка робіт з живопису дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе»

В LERA LITVINOVA GALLERY 7 лютого – 9 лютого 2019 року

7 лютого 2019 року о 15.00 у художній галереї Lera Litvinova Gallery відбудеться відкриття виставки робіт з живопису учасників ХХVІІ Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе».

Під час виставки будуть представлені близько 100 робіт дітей та молоді з інвалідністю. Організатором соціокультурного заходу виступає Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. До участі у виставці запрошені юні митці-автори робіт, їх батьки, фахівці із соціальної роботи та соціальні працівники мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва. У заході також візьме участь начальник Служби у справах дітей та сім’ї КМДА Танцюра В.А.

Читайте также:   Короткометражний фільм Тейлор Свіфт можуть номінувати на Оскар-2023

У ході виставки робіт, яка проходитиме у сучасно облаштованій галереї, відбудуться зустрічі з митцями, які надаватимуть експертні коментарі для дітей та молоді з інвалідністю щодо виконання робіт.

Захід, що проводиться в рамках фестивалю, спрямований на виявлення та розвиток творчих здібностей дітей та молоді з інвалідністю, а також формування у громадськості неупередженого ставлення до людей з інвалідністю ідеї інклюзивного суспільства – суспільства рівних можливостей. «Фестиваль – соціокультурна практика, що може допомогти сформувати позитивну суспільну думку о людях з інвалідністю, без стереотипів «героїзму» та «жалю». Цей захід є яскравим інструментом для створення нових форм соціальної роботи, внесення позитивних змін у суспільну свідомість громади Києва» – зауважує директор Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Колобова Я.В.

Читайте также:   Ілон Маск святкує 48-й день народження

Мережею центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва впроваджується система заходів соціокультурної реабілітації, розвитку творчих здібностей дітей та молоді з інвалідністю, серед яких Фестиваль творчості «Повіримо у себе», Фестиваль рибної ловлі «Золота рибка» та ін. Окрім цього проводяться екскурсії, майстер-класи, літературні вечори, клуби спілкування молоді, тематичні свята та ін. Мережею ЦCCCДМ надаються психологічні, соціально-педагогічні, правові, інформаційні та ін. послуги 3 тис. дітям та молодим людям з інвалідністю та їхніх батькам. Всього в столиці 10 тис. дітей та 15 тис. молодих людей з інвалідністю.

Виставку можна відвідати з 7 по 9 лютого 2019. Графік роботи галереї: 12.00 – 19.00, вихідні: неділя, понеділок. Адреса: м. Київ, вул. Набережно-Рибальська, 3, 9. ЖК Rybalsky. Вхід вільний.

Читайте также:   Чи стане англійська другою офіційною в Україні?

Запрошуємо представників ЗМІ відвідати наш захід! Акредитація на 7.02.19 для ЗМІ: Шабатіна Анна тел. 456-77-81; 097-528-96-09; 063-349-55-69

Читайте також: ВИСТАВКА РОБІТ ДАНИЛА КОЗЕЛЕЦЬКОГО В LERA LITVINOVA GALLERY

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *