Весна в Україні настане в лютому, а літо буде посушливим

Сильні морози можуть прийти лише наприкінці зими

Синоптики дали прогноз погоди на кінець зими, весну й літо 2020 року. Виявляється, аномально теплий грудень – це ще не все.

Наприклад, народний синоптик Володимир Деркач вважає, що друге півріччя буде дуже посушливим. А січень і лютий – мінливими.

У найближчий місяць настають різкі перепади погоди, швидкі переходи від плюсів до мінусів, морозні періоди будуть нетривалими. Кінець січня він спрогнозував досить комфортним, але майже без опадів. Синоптик Наталка Діденко пізніше уточнила, що з 23-24 січня в Україну таки прийде сніг.

Погода в Україні на лютий 2020 року, на думку Деркача, буде з невеликими морозами. До середини настане й зовсім майже весняна відлига.

– На початку першої декади лютого збережуться невеликі морози, а далі прийде відлига, хоча й на короткий час. Вже до кінця першої десятиденки температури знизяться. У другій декаді очікується нетипова для Лютого погода – буде панувати швидка весна. І тільки до кінця місяця зима нагадає про себе, – розповів народний синоптик.

Синоптик також упевнений, що літо 2020 роки знову буде дуже спекотним. І це не тимчасове явище. З таким станом речей доведеться змиритися й почати звикати.

Читайте также:   Кілограмовий смарагд, самознищена картина, крісло Стівена Хокінга — найдорожчі та найдивніші лоти 2018

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *