У Nirvana похвалилися мільярдом переглядів легендарного кліпу

Відео з’явилося на хостингу в червні 2009 року

У Facebook Nirvana написали, що кліп групи на трек Smells Like Teen Spirit на YouTube подивилися понад мільярд разів. Після публікації на відеохостингу 16 червня 2009 року він став одним з найпопулярніших кліпів 90-х, а також з найбільшою кількістю переглядів в альбомі Nevermind.

“Teen Spirit тільки що подолав позначку 1 мільярд переглядів на YoutubeMusic”, – заявили в пості 25 грудня.

У коментарях фанати пишуть про любов до легендарного треку: “Я був вражений, коли почув цю пісню, а потім став фанатом Nirvana”. Любителі також публікують диски з альбомом Nevermind і хваляться атрибутикою групи.

Читайте также:   В Австралії хочуть визнати коал вимираючим видом

Відео на найвідомішу пісню Nirvana відзначили двома преміями MTV Video Music Awards. На думку критиків, цей трек допоміг групі прославитись.

Дебютний альбом Nirvana “Nevermind” вийшов в 1991 році. На обкладинці зобразили чотиримісячного хлопчика під водою. Немовля тягнеться до купюри долара. Батькам дитини заплатили 200 доларів за фото, на яке витратили близько п’яти хвилин.

У вересні 2019 року, до 25-річчя альбому, подорослішав герой його обкладинки Спенсер Елден придумав зробити повторне фото. Він хотів оголитися, як і в минулий раз, але фотограф попросив Спенсера надіти плавки. У кадрі на грудях хлопця красується напис “Nevermind”.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *