У мережі з’явилася невидана композиція Фредді Мерк’юрі “Time Waits For No One”

У мережі з’явилася раніше невидана пісня фронтмена групи Queen Фредді Мерк’юрі “Time Waits For No One”, записана ще в 1986 році. Кліп на композицію був опублікований на Youtube-каналі Freddie Mercury Solo.

Пісня була частиною концептуального альбому Time і була написана солістом популярної в 60-х групи Dave Clark Five Дейвом Кларком.

– Коли ми вперше записали її на Еббі Роуд, ми з Фредді під піаніно спробували її виконати. Це дало мені мурашки по шкірі. Це було диво”, – сказав Кларк в інтерв’ю Radio 2.

За словами Дейва, тоді для цієї пісні вони записали 48 звукових доріжок, чого раніше ніколи не робили. Після смерті Меркьюрі музикант вирішив звести трек, діставши з архіву записи репетицій, де зберігся бек-вокал Фредді і запросив в якості фортепіанного акомпаніатора Майка Морано, який перезаписав свою партію. Для релізу композиції також відреставрували і перемонтувати старе відео з виступів Фредді Мерк’юрі.

Читайте также:   В LERA LITVINOVA GALLERY состоялось открытие галереи и выставки современного искусства

Кларк і Мерк’юрі дружили з 1976 року. Вони познайомилися за лаштунками на концерті Queen в лондонському Гайд-парку. Саме Кларк був свідком смерті співака і залишався з ним в кімнаті до приїзду рідних.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *