У Києві відбудеться грандіозна подія «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY»! (ФОТО)

У столиці 6 листопада відбудеться «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY», на одному з найбільших майданчиків країни — у Палаці спорту!

Проект «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY» — єдина масштабна дискотека для дітей в Україні, не тільки за кількістю людей, але і за наповненням. Спеціально для маленьких тусовщиків була розроблена ексклюзивна програма, із застосуванням різноманітних спецефектів та добіркою найкращого контенту.

«EMOTIONS KIDS DISCO PARTY» — емоційно яскравий формат, наповнення якого не поступається світовим шоу, раніше вже було доступно тільки для дорослої аудиторії, своєю масштабністю, — тепер здивує наших дітей! Улюблені хіти з приголомшливим звуком та неймовірні світлові рішення.

Творці наймасштабнішої дитячої дискотеки «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY» — Анна Склярчук і Дар’я Білопольська (компанія RioRita) готують для своїх тусовщиків абсолютно нове грандіозне шоу.

Читайте также:   Співачка ЛУНА відсвяткує свій День народження на концерті в Одесі

“Подібного проекту немає в усьому світі! І ми пишаємося тим, що українські діти можуть наповнюватися такими яскравими емоціями, завдяки «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY».

Вперше за всю історію Палацу Спорту, глядач, що сидить на трибунах, отримає таку ж порцію спецефектів, що і глядач на танцполі: кульки, що падають зі стелі, кульки гіганти, конфеті, мильні бульбашки. Наш мета, аби всі діти та батьки, які відвідають захід, ані на хвилину не пожалкували!” — розповіла Дар’я Білопольська, організатор заходу.

Також на всіх глядачів та маленьких тусовщиків очікує перформанс у вигляді різноманітних фотозон, активностей, ростових персонажів та багато чого іншого у холі Палацу Спорту перед початком події. Це буде справжнє свято для дітей від 6 до 15 років.

Читайте также:   Одесский Морвокзал на все лето станет главной концертной площадкой Украины

“Наша команда знає як зі звичайних речей зробити незабутні. І підтвердження тому — події, що вже відбулися. Вперше дитяча дискотека відбулася у Києві з аншлагом у березні 2018 року ( у концертному залі «STEREO PLAZA») й одразу отримала неймовірну популярність серед дітей та їх батьків. Наш проект «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY» відвідало більше ніж 4000 дітей, не враховуючи їх батьків. Після було ще три великих вечірки, і не тільки у столиці, а й інших містах України”, — поділилася історією проекту організатор Анна Склярчук.

Емоції, отримані на «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY» — справжнє життя, особливо коли тебе заряджають цим діти. Для організаторів важливо, аби кожен мав змогу відвідати ексклюзивне шоу, адже воно відбудеться лише один раз — 6 листопада у Палаці Спорту в Києві. Це буде історія різних десятків тисяч маленьких сердець, які щиро випромінюють свої яскраві емоції та заряджають Україну позитивом. Неймовірна атмосфера щастя «EMOTIONS KIDS DISCO PARTY»!

Читайте также:   Что подарить на День святого Николая: читаем и бегом по магазинам!

EMOTIONS KIDS DISCO PARTY

6 листопада 2019 року

Київ, Палац Спорту

Квитки від 100 грн

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *